Safe-T-door, pravi odabir kod izbora za garažna vrata

Siguran odabir

Siguran odabir

Vaš safe-T-door specialist:

Golden Globe d.o.o.
Kobiljačka 8, Kobiljak
10361 Sesvetski Kraljevec

Tel. 01 2048 511
Fax: 01 2059 482
email:
www.goldenglobe.hr

Safe-T-door sigurna garažna vrata!

Safe-T-door garažna vrata

Konstrukcijska rješenja

Osobita pažnja pri konstruiranju posvećena je sigurnosti korisnika, a osobito djece. Konstrukcijski safe-T-door je tako riješen da isključuje mogućnost prignječenja prstiju između panela pri zatvaranju vrata (slika a). Na slikama b, c, d prikazan je siguran način zatvaranja vrata.

  • standardna garažna vrata
  • garažna vrata safe-T-door

Sigurnost naše djece!

Prvenstveno zbog zaštite djece, koja u svojoj zaigranosti najčešće nisu svjesna opasnosti koja im prijeti, ugradili smo sistem zaštite koji pomoću laserske zrake detektira osobu ili vozilo ispod vrata, te kod spuštanja automatski zaustavlja garažna vrata i podiže ih u početni položaj (otvoreno).

Pogonski motori safe-T-door vrata opremljeni su tzv. autoreverse sistemom, koji će pri spuštanju garažnih vrata, ako naiđe na zapreku istu prepoznati, te vrata zaustaviti i vratiti ih u početni položaj (otvoreno).

Izolirana ili neizolirana garažna vrata?

Vrata sa ili bez izolacije, odlučite sami, no trebate biti svjesni činjenice da su garažna vrata najčešće najveća vrata na Vašoj kući, te su zbog toga njihova izolacijska svojstva bitan čimbenik u uštedi energije.

safe-T-door su garažna vrata ispunjena poliuretanskom pjenom upravo zato kako ne bi dolazilo do nepotrebnog rasipanja energije, te da se pojača sama čvrstoća vrata, kao i otpornost na fizičke udarce.

  • izolirana garažna vrata safe-T-door
  • senzori na garažnim vratima safe-T-door